Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının özge bölgelere yayılmasını karışmak derunin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Açılıp - kapanma hizmetlevinin sorunsuz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu gidişat kontrolör edilmelidir. 

Tüm yangın kasası ve kanatları ali kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva onarımı ve boya kârleri yüz kapılar pert görmez.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bununla beraberinde yangın merdivenlerinin bir tarafının küşade olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıdem yamanın ve etkili ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapsı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını hapsetmek Yangın Merdiveni Kapısı amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Skolastik dokumalarda ve yangın merdiveni düzlükı daraç olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Yangın merdiveni ile ilgili kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çhileışmalarında yangın merdiveni standartları da baz cebinır.

Mono blok cisim kuruluşsı kısım sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin sineinden sabık 4 pare cıvata ile bir birine rabıtlanması ile katkısızlanmaktadır.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir öteki yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Diğer nedenlerle kullanılması veya yangın kapısının önüne bir bariyer konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde kapıya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Dairesel yangın merdivenleri genellikle çelik veya betonarme üzere dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda güvenliği bulmak için lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasar çizim antrparantez elementlere karşı müdafaa esenlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page